Tankstation Greenpoint: Nieuwe vloer voor 4 pompeilanden!

mesa vloer greenpoint

In februari heeft Mesa Coatings een mooi project mogen doen bij Tankstation Greenpoint. Het tankstation ligt op industrieterrein Laarakker in Haps. De Mesa medewerkers mochten dit keer aan de slag gaan met de vloerafwerking van maar liefst 4 pompeilanden.  Het totale oppervlak van de vloer was 22.4 vierkante meter en overal was de ondergrond van beton.

Allereerst hebben ze de vloer geschuurd en moesten ze kijken of er nog gaten of scheuren zichtbaar waren in de vloer. Eventuele scheuren in de vloer moesten worden gerepareerd met thix. Zodra deze handelingen waren afgerond konden ze beginnen met het aanleggen van het Mesa Fast Systeem dat perfect past bij een tankstation. U kunt onderaan bij de fotoreportage een idee krijgen hoe dit project bij tankstation Greenpoint is verlopen!

Scheuren repareren in de vloer
De vloer is nu geschuurd en klaar voor de primer!

Het Mesa Fast Systeem past zo goed, omdat het bestaat uit verschillende lagen, die uiteindelijk samen zorgen voor het optimale resultaat met veel voordelen. Voor een tankstation is het bijvoorbeeld erg handig dat de vloercoating chemisch bestendig is met onder andere benzine wat op de vloer kan komen. Ook is de vloer vloeistofdicht en geschikt voor zware belasting. Alle voordelen zorgen er voor dat de vloer lang meegaat en scheuren voorkomt.

De primer is aangebracht. 
Nadat de tussenlaag is aangebracht en is ingestrooid met granulaat is nu ook de seallaag aangebracht. 

Naast deze praktische voordelen kunnen de vloeren ook aangebracht worden in iedere RAL-kleur. Zo past u de kleur aan wat het beste bij uw bedrijf past. Ook niet te vergeten: het aanleggen van het Mesa Fast Systeem is binnen 1 dag klaar, waardoor er geen kostbare tijd voor uw bedrijf verloren gaat, hoe handig!

Het mooie resultaat van een van de pompeilanden.
Een overzicht van het resultaat van alle pompeilanden.
Tankstation Greenpoint in Haps!

Meer weten over MESA Fast Systeem?

Ga naar website MESA