De BOVAG Nationale Autowasdag kon vorig jaar niet doorgaan vanwege de coronamaatregelen, maar vindt dit jaar plaats op zaterdag 3 juli. De deelnemende leden dragen die dag een deel van hun omzet af aan het goede doel Stichting Muziekids. 

Traditiegetrouw vraagt BOVAG middels de Nationale Autowasdag vlak voor aanvang van de zomervakantie landelijke aandacht voor schone auto’s. Ter verhoging van de feestvreugde kunnen de BOVAG-leden kleurplaten uitdelen aan kinderen, die daarmee kans maken op een dagje weg met het hele gezin. BOVAG promoot de Nationale Autowasdag uiteraard centraal via diverse reclamekanalen en PR, stelt promotiematerialen beschikbaar voor lokale reclame en verzorgt de kleurplatenactie. De deelnemende ondernemers wordt gevraagd op deze dag een euro per wasbeurt of 10 procent per poetsbeurt af te dragen, waarvoor Stichting Muziekids na afloop t.b.v. fiscale aftrekbaarheid overigens een sponsorfactuur stuurt.

Zieke kinderen
Stichting Muziekids zet zich in voor zieke kinderen om hen even te laten vergeten dat ze ziek zijn. Dit doen ze in hun muziekstudio’s. Kinderen kunnen hier zingen, instrumenten bespelen of plaatjes draaien. Bijkomend voordeel is dat muziek een positieve werking heeft op hun herstelproces. Twee jaar geleden stond Muziekids ook centraal tijdens de BOVAG Nationale Autowasdag en toen droegen ruim 60 deelnemende autowas- en poetsbedrijven gezamenlijk 21.912 euro af aan het goede doel. BOVAG-leden die lid zijn van de afdeling Autowas- en Poetsbedrijven kunnen zich kosteloos aanmelden voor de BOVAG Nationale Autowasdag via mijn.bovag.nl/autowasdag.

Share:

Leave a comment