Op rekening wassen & abonnementswassen via kentekenherkenning van Walnut en een betaalzuil met Payter & QR-code scanner

Extendas Outdoor Payment Carwash

Extendas en Walnut ontwikkelden een complete oplossing om de rollover bij bemande en onbemande locaties beter te benutten. Zo wordt naast tanken ook wassen een aantrekkelijke en vertrouwde actie voor de klant.

extendas

“Beide softwarepartners focussen in hun samenwerking op een actieve benadering van de rollover klant. Ondernemers met een rollover op hun locatie kunnen hun promoties of acties makkelijker plannen dankzij de inzichten die zij krijgen uit transacties.
Denk hierbij aan het type auto, shop aankopen, type wasprogramma’s afgestemd op de drukte van de dag en nog veel meer. Ook loyalty via bijvoorbeeld prepaid of abonnementen is een interessante wijze waarbij inkomsten een stabiele factor worden. Niet alleen is alles goed geregeld aan de voorkant, maar ook aan de achterkant verlopen processen soepel. Alle administratieve handelingen worden afgehandeld door de software van Extendas. Geen handmatige handelingen of meerdere systemen, maar één plek waar alles automatisch geregeld wordt en bij elkaar komt. De totaaloplossingen voor de wasstraat van Walnut en Extendas gaan van webshop, loyalty en kentekenherkenning tot (bemande & onbemande) kassa, administratie en automatische facturatie.”

Oplossingen onbeperkt/kenteken wassen?

“We hebben een gezamenlijk concept op twee vlakken: ten eerste kenteken wassen voor abonnementen en op rekening, anderzijds een betaalzuil met Payter en QR-code scanner en de aansturing van de machine. Walnut levert de kentekenherkenningscamera en het platform voor loyalty (promoties, acties, segmentatie), wassingen aanschaffen via webshop, registratie prepaid passen en prepaid opwaarderen. Via QR-code scanner kunnen die gescand worden bij wasstraat of rollover.”

Welke hardware & software?

Extendas: “We kunnen de Payment terminal leveren; we kunnen het kenteken wassen leveren, maar we kunnen ook een combi leveren. Het is dus modulair en eenvoudig uit te breiden. Voor de installatie bereiden we alles vanaf kantoor voor en kunnen daardoor op locatie zeer efficiënt uitleveren. In de meeste gevallen zonder downtime van de wasinstallatie.”

extendas walnut

Hoeveel rollover locaties momenteel?

Eind vorig jaar zijn we gestart met de eerste uitleveringen, bijvoorbeeld bij Esso Bergen, Ototol, Jongeneel en Vissers Energy Group. Hanex is de eerstvolgende in de geplande uitleveringen. Gezamenlijk doorlopen we dit traject met klanten, om een zo optimaal product te leveren. Meerdere uitleveringen staan voor de komende periode op de agenda.

Ervaringen betreft klantengedrag 

Te kort dag voor een goed beeld, maar de eerste reacties zijn erg positief. Omdat we een gecombineerde oplossing bieden en ondernemers gecharmeerd zijn van het gemak, krijgen we regelmatig verzoeken. Wel zien we dat onbeperkt wassen zowel aantrekkelijk is voor bestaande en nieuwe klanten bij de waslocaties. Bestaande klanten stappen hierop over én je trekt hier een nieuwe klanten mee aan.”

Meer Informatie

Leave a comment