Op 1 mei opent iClean Car Wash Naarden haar nieuwe poetscentrum, op een locatie gelegen bij haar bestaande autowasstraat in Naarden. Hiermee is de laatste toevoeging gerealiseerd aan een nieuw all-in servicepunt voor de complete Polish, reiniging en beschermings- behandeling van het interieur en exterieur van personenauto’s en bestelauto’s.

Nieuw all-in servicepunt voor interieur en exterieur van auto’s

Het nieuwe poetscentrum heeft een oppervlakte van 500m2 en biedt ruim plaats aan onze  specialisten om een complete Polish en bescherming aan interieur en exterieur uit te voeren. Tot de specialiteiten behoren ook het machinaal polijsten van krassen en van doffe lak, en waxen. Daarnaast kunnen klanten terecht voor het professioneel reinigen en repareren van het interieur van de auto, waaronder het behandelen van de bekleding en het dashboard, een lederbehandeling en stofzuigen.
Voor de behandelingen aan het interieur en exterieur wordt gebruik gemaakt van geavanceerde technieken. Het nieuwe poetscentrum is volledig geconditioneerd en er is een aparte cabine voor speciale (lak)behandelingen van de auto.

Met het nieuwe poetscentrum presenteert iClean Car Wash de nieuwe all-in service van iClean Car Wash. Deze all-in service behelst een totaalconcept met alle diensten rond de behandeling en reiniging van de auto. Tot de all-in service behoren een autowasstraatstraat (iClean Car Wash), een afdeling voor het herstel van kleine schades (iClean Car Repair) en nu ook een autopoetsstraat (iClean Car Polish). Verder is er de formule Early Bird voor vroege vogels en de speciale VIP-behandeling.

iclean poetsen

Prijsopgave
iClean Car Wash richt zich op zowel particuliere klanten als bedrijven (garage-, schade- en lease bedrijven en vervoersbedrijven). Klanten krijgen bij iClean Car Repair vooraf een prijsopgave. Voor de autopoets- en schadeherstelbehandeling kunnen ze een afspraak maken. Tijdens de behandeling kunnen ze wachten in een comfortabele wachtkamer met koffie en wifi. Wanneer de reparatie langer duurt kunnen ze gebruik maken van een leenauto of leenfiets.


Leave a comment