“Het energiebedrijf Nieuwestroom had bij de oprichting het doel om elk MKB-bedrijf de mogelijkheid te bieden om een eerlijke (beurs)prijs voor energie te betalen. Zijn er normaal enkele schakels voordat de energie de eindgebruiker bereikt, NieuweStroom koopt direct in bij de energie-handelsbeurs. De besparing deelt het bedrijf met haar klanten. Ook binnen de carwashbranche kan dit prijsvoordeel jaarlijks aanzienlijk oplopen. Hieronder 2 praktijkvoorbeelden: Bubbles Carwash en Kuzee Carwash    

Paul Ketelaars
Eigenaar Bubbles Carwash Nederweert

Eind 2020 kwam ik in contact metc energieadviseur Richard Cox van NieuweStroom. Tijdens onze persoonlijke afspraak verbaasde ik me meerdere malen over de andere manier van werken van NieuweStroom. Geen vast contract en rechtstreeks via de energiebeurzen stroom en gas inkopen was voor mij een totale verrassing. Het concept is heel eenvoudig en duidelijk. Wat mij misschien nog wel het meest aanspreekt is het persoonlijke contact dat ik heb met mijn persoonlijke energieadviseur.
Als ik een vraag heb kan ik hem zelfs appen, hoe makkelijk is dat?!
Bij NieuweStroom heb je als klant alle vrijheid. Dat, in combinatie met het goede concept, maakt
NieuweStroom naar mijn idee voor iedere ondernemer de juiste partner in energie.

Bubbles Carwash meer dan tevreden over concept NieuweStroom

Door de prettige benadering van zowel de energieadviseur als de klantenservice zou ik iedereen aanbevelen om contact met NieuweStroom op te nemen voor een vrijblijvend gesprek. Bij veel leveranciers is het een contract afsluiten en vervolgens volgt een radiostilte, tot het moment dat het contract weer bijna afloopt.
Zo ga ik bijvoorbeeld samen met mijn adviseur onderzoeken of we het voordeel van de daluren ook door kunnen berekenen aan onze klanten.
Zo kan ik ook met hen samenwerken. Dat was voor mij de reden om privé ook over te stappen
naar NieuweStroom.”

nieuwestroom

.

Wat doet NieuweStroom anders dan oude stroomleveranciers?

100% eerlijk en blijvend laag prijsrisico

NieuweStroom koppelt je verbruik één-op-één aan de openbare, dynamische prijzen van de daghandelsbeurs met alleen een vaste kleine opslag per kWh/m3. Zonder risicopremies, zoals bij
vaste prijzen. Ook volgens onafhankelijk onderzoek van Adviesbureau Roland Berger heb je
zo blijvend de grootste kans op de beste prijs.

Vrijheid, geen vaste contacten

Geen dichtgetimmerde contracten met opzegboetes. Vertrouwen leg je niet vast in een contract, maar moet je  verdienen, vindt NieuweStroom. Je behoudt daarom altijd je vrijheid.

Samenwerken voor de beste resultaten

NieuweStroom staat voor je klaar om al jouw vraagstukken omtrent je energiezaken inzichtelijk te maken. Kunnen zij je niet zelf helpen? Dan hebben ze een netwerk aan zorgvuldig geselecteerde partners die kunnen helpen met bijvoorbeeld duurzaamheid, laadpalen, meetdiensten, zonnepanelen etcetera

Je weet hoe het écht zit en krijgt totale controle

NieuweStroom deelt kennis op een begrijpelijke manier. In jouw Klantportaal zie je niet alleen jouw werkelijke verbruik, maar ook de werkelijke beursprijzen. Door inzicht in jouw verbruik per maand, per week, per dag en zelfs per uur kun je je verbruik deels verplaatsen naar goedkopere momenten. Dat geeft nog eens extra financieel voordeel en kan jouw CO2 -uitstoot verminderen. Ook zorg je zo voor meer balans op het bestaande elektriciteitsnet.

.

Bas Kuzee,
Eigenaar Autowaspark Kuzee
“Op 2 van onze KUZEE locaties konden we enorm snijden in de kosten. Dat scheelde € 4000,-
op jaarbasis.”

Bekijk hiernaast via QR-code Of op Youtube middels LINK
het interview met Bas Kuzee

.

Meer Informatie

Leave a comment