Bron: MESA

Welk vloersysteem past het beste in een tankshop? Dat is ons Mesa Fast Vloersysteem. Dit systeem brengen we op 1 dag of 1 nacht aan is na 2 uur al volledig belastbaar! Dit is een groot verschil met bijvoorbeeld epoxy coating systemen waarbij de applicatie al 2 dagen duurt en de uitharding ook nog eens 2 dagen in beslag neemt. Het Mesa Fast vloersysteem kan aangebracht worden over verschillende ondergronden. Zowel een betonvloer als een tegelvloer zijn geschikte ondergronden voor het vloersysteem.
We werken het vloersysteem licht antislip af, waardoor de vloer veilig blijft om te betreden wanneer deze nat wordt.  Verder is dit systeem beschikbaar in verschillende kleuren waardoor er altijd wel een kleur tussen zit die bij uw bedrijfsvoering past. In een tankshop is het handig om een onderhoudsarme vloer
te hebben, die makkelijk schoon te maken is. Dan zit je met dit systeem goed! Daarnaast is deze vloer volledig vloeistofdicht en chemisch bestendig. Dat komt ook goed van pas in een tankstation.
De tankstation shop in Wassenaar en in Nieuw-Beijerland profiteren beiden van de voordelen van het Mesa Fast vloersysteem.

Naast renovatie, voert Mesa Coatings ook nieuwbouwprojecten uit

mesa

meer informatie

Leave a comment