Zeer effectief, zeer milieuvriendelijk, zeer grondstofefficiënt: AUWA heeft zijn waschemie verder ontwikkeld en geoptimaliseerd met het oog op de milieu-aspecten. Hiermee bewijst AUWA dat actieve milieubescherming en perfecte wasprestaties elkaar niet uitsluiten. Daarnaast zet AUWA de standaard voor professioneel en duurzaam autowassen in de markt.

Liever de beste wasresultaten? Of liever milieuvriendelijk? Het liefst beide. AUWA waschemie overtuigt door de beste, compromisloze prestaties – in waskwaliteit en milieuvriendelijkheid. Hiertoe verbeteren wij consequent de samenstelling van onze waschemie.

Groen is beter. Voor u. Voor uw klanten. Voor het milieu.

Milieu- en klimaatbescherming zijn de enorme uitdagingen van onze tijd. En de mensen verwachten terecht dat bedrijven hier hun verantwoordelijkheid nemen. AUWA heeft altijd ambitieuze doelen gesteld en innovatieve duurzame oplossingen en producten ontwikkeld.
Met de aanpassing van zijn waschemie gaat AUWA consequent een stap verder – als pionier in de industrie. Christoph Maletz, Head of Product Unit Chemicals / Water Treatment: “We hebben diep in de receptendoos gegraven en voldoen aan de strengste ‘groene’ criteria, ruim boven de wettelijke eisen.”

Nog groener, nog beter

Alle producten zijn getest door AUWA experts en aangepast op basis van milieuvriendelijke criteria. Betere biologische afbreekbaarheid, nog zuiniger in het gebruik, nog hulpbronefficiënter: Alle AUWA recepturen zijn aan deze parameters aangepast. Gecombineerd met de beste wasprestaties van de marktleider.

En bovendien: Ook alle onderzoeks- en productieprocessen werden op de proef gesteld en duurzaam gemaakt. AUWA stelt de hoogste eisen aan zichzelf en stelt haar eigen duurzaamheidscriteria op – die duidelijk strenger zijn dan de wettelijke eisen – en zal dit in de toekomst op alle producten laten zien met het eigen eco-label “AUWA Green Car Care”. De Best Performance “TecsLine”-producten, die in de sector de norm bepalen, worden ook voortdurend door het SGS Institut Fresenius GmbH gecontroleerd op de naleving van deze duurzaamheidscriteria.

Het resultaat: AUWA waschemie combineert de beste waskwaliteit met toonaangevende milieuvriendelijkheid.

Kwaliteit die de eindgebruikers verwachten

Met de verbeterde AUWA producten hebben ook exploitanten van autowasinstallaties de beste verkoopargumenten: Want tegenwoordig verwachten klanten ook bij het autowassen meer dan ooit duurzame en milieuvriendelijke oplossingen. AUWA ondersteunt carwash-exploitanten met passende marketing- en communicatiemaatregelen. Christoph Maletz, Head of Product Unit Chemicals / Water Treatment: “Onze waschemie zet de norm: Proven Performance meets Green Car Care.”

Meer Informatie.

Leave a comment